Posted On 17 May 2018 By In Administrare Imobile And 2599 Views

Dac Admin Administrare Imobile

DacAdmin are ca obiectiv principal administrarea de imobile, ocupându-se în special de Asociațiile de Proprietari din București. Sunt o echipă tânâră cu o experiență de peste 10 ani în domenii conexe.
Business-ul a luat naștere în 2016 din dorința de a completă piața cu servicii de calitate la prețuri avantajoase.
DacAdmin pune la dispoziția dumneavoastră o gamă extinsă de servicii atât din plan financiar-contabil cât și administrativ, juridic, tehnic și de întreținere. Scopul lor este acela de a le scăpa clienții de grijile administrative. De asemenea, isi doresc să simplifice procesul de administrare a imobilelor oferind soluții eficiente la problemele asociațiilor de proprietari.
DacAdmin se remarcă în domeniul administrării imobilelor prin faptul că răspunde cu profesionalism celor mai exigente cerințe din partea clienților și reușește să își personalizeze serviciile în funcțiile de solicitările lor.
Motivația lor este sa ofere servicii avantajoase și totodată, doresc să te scape de grijile pe care administrarea unor imobile le impune.
Isi doresc să fie un partener de încredere, de aceea, DacAdmin pune accentul pe promptitudine, flexibilitate, implicare și profesionalism.

Mai multe detalii pe pagina web: www.dacadmin.ro

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Google+ Comments ...