Posted On 17 July 2014 By In Cursuri administratori bloc And 5743 Views

Curs administrator imobile Asociatia pentru Inovatie

Asociatia pentru Inovatie ofera practic un curs gratuit pentru administratorii de bloc, care doresc sa devina profesionisti in domeniu.

Atunci cand va inscrieti, cursul se plateste, dar prin parteneriatul incheiat cu Aviziero, puteti primi inapoi suma integrala. Costul cursului este de 350, din care avansul reprezinta 150lei. Sala de curs este in zona Unirea, la 3 minute de mers pe jos de la metrou Unirii.

In cadrul cursului veti invata sa folositi Aviziero, software-ul de gestiune al asociatiilor de proprietari. Asimilarea notiunilor din program se va face in paralel cu predarea notiunilor de legislatie si contabilitate. Organizatorii declara ca, in cadrul cursului, veti invata operatiunile contabile folosind pix si hartie si apoi vi se va explica modul in care se opereaza aceste operatiuni in programul de contabilitate.

La finalul cursului veti avea o intelegere completa asupra gestiunii in partida simpla, dar si cunostiintele necesare pentru a folosi cu succes Aviziero in varianta sa gratuita pentru administratorii de imobil.

Pentru inscrieri accesati pagina aceasta.

Succes!!!

Tags : , ,

About

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Google+ Comments ...