prescriere datorii

Locul unde ne putem cunoaste, povesti, sau spune orice despre noi, oamenii de pe acest Forum.

Moderatori: Daniel, catalin, traianc

prescriere datorii

Mesajde racu » 13 Dec 2011 18:58

Buna seara, vreau sa ridic urmatoarea problema in ideea ca pot obtine ceva lamuriri, si anume :
Este posibil ca dupa aprox. 10 ani de la montarea unor apometre de apartament(atat la apa rece cat si la calda), montare care la vremea respectiva s-a facut cu proces verbal incheiat in dublu exemplar de catre administratorului blocului de atunci, sa fiu tras la raspundere anul trecut dupa ce noul presedinta a verificat apometrele, sa platesc aprox 90 mc de apa(o pate rece, o parte calda)???In conditiile in care pana la acea perioada nimeni nu a venit sa mai verifice apometrele si mai grav fisa de contorizare a consumului de apa din anul 2001(anul montarii apometrelor) sa fie ,,pierduta"?
Mentionez deasemenea ca apometrele respective au fost montate cu o cantitate de apa inregistrata pe ele, acest lucru fiind mentionat in procesul verbal si fisa apometrelor din anul montarii lor(2001) si confirmat de administratorul de pe vreme
Problema este ca nici eu nu detin 1 exemplar dupa procesul de sigilare , dar nici la administratie nu s emai gaseste!!!
Mi se poate imputa acum dupa atatia ani acea suma de plata ?Mai ales ca nu are hartii doveditoare, ca si mine de altfel?
racu
 
Mesaje: 7
Membru din: 03 Dec 2011 18:40

prescriere datorii

Sponsor

Sponsor
 

Re: prescriere datorii

Mesajde traianc » 16 Dec 2011 08:54

Salut,
1. N-am inteles de ce s-a ajuns la situatia descrisa;
2. In cazul in care sunt diferente intre inregistrarile contoarelor si valorile raportate administratiei, atunci proprietarul trebuie sa plateasca, intrucat este consumul sau, iar sumele au fost platite de ceilalti;
3. Trecerea la pierderi poate fi hotarata doar de adunarea generala; prescrierea datoriei nu inseamna ca nu a fost platit consumul; de regula contoarele noi montate sunt pe zero asa ca nu sunt dubii (oricum se poate compara cu alte apartamente).
Traian
traianc
 
Mesaje: 683
Membru din: 05 Mar 2009 19:06


Înapoi la Locatarii de pe Forum

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron