Trecere la sistem pausal

Tot ce vreti sa stiti despre Presedintele Asociatiei de Proprietari

Moderatori: Daniel, catalin, traianc

Trecere la sistem pausal

Mesajde Administrator » 17 Noi 2011 07:11

Buna ziua,
Sunt un locatar din Bucuresti, Sect.5. De mai putin de un an presedintele blocului s-a schimbat. Noul presedinte a anulat contractul pe care-l avea blocul pentru calorimetre pentru calorifere . Problema este ca o parte din locatari (si anume cei pe care-i intereseaza) crede ca semnaturile pentru procesul verbal necesar pentru a se rezilia contractul au fost falsificate iar alti locatari mai in varsta sau care nu prea stiu despre ce este vorba au fost pacaliti sa semneze ca sunt de acord spunandu-li-se ca factura la intretinere va fi mai mica daca se va plati din nou in sistem pausal.
Mai mult presedintele nu a fost de acord sa arate procesele verbale facute in acest sens locatarilor blocului care au solicitat acest lucru pentru a verifica semnaturile spunand ca nu este obligat sa le arate . Iar ca o informatie in plus acest presedinte are doua apartamente in bloc de cate trei camere iar in fiecare camera si-a schimbat caloriferele punandu-si calorifere de aluminiu pe toata lungimea peretelui respectiv in fiecare camera. Locatarii sustin ca acesta este motivul pentru care a insistat cu atata inversunare sa anuleze contractul pentru ca ar fi platit mult mai mult cu contorizarea individuala.
In plus a bagat toate apartamentele de la parter si etajul1 la plata energiei electrice pentru lift desi usa liftului la etajul 1 este blocata si desi nici un locatar nu doreste sa plateasca bani in plus pe servicii de care nu are nevoie si nu le foloseste.
Vreau sa stiu daca exista vreo autoritate care sa faca o ancheta in bloc, sa expuna tuturor avantajele si dezavantajele calcularii caldurii in sistem pausal sau individual, sa se faca un nou proces verbal in prezenta unei autoritati ca sa se hotarasca in mod democratic cum se va plati caldura in continuare. Multi locatari fac economie si tin caloriferele inchise ca sa poata sa plateasca intretinerea la zi ,iar el in sistemul de plata pausal ne obliga sa platim in plus o groaza de bani.
Multumesc.
Administrator
Administratorul site-ului
 
Mesaje: 240
Membru din: 28 Ian 2009 03:11

Trecere la sistem pausal

Sponsor

Sponsor
 

Re: Trecere la sistem pausal

Mesajde traianc » 17 Noi 2011 08:42

Salut,
1. Plangere penala pentru abuz si fals intelectual, este o solutie;
2. Asociatie fiind persoana juridica, nonprofit, este condusa de adunarea generala a membrilor sai; adica majoritatea dicteaza.
Traian
traianc
 
Mesaje: 683
Membru din: 05 Mar 2009 19:06


Înapoi la Presedintele Asociatiei

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron